Εγκατάσταση Ανελκυστήρων / Ασανσέρ

Οι ανελκυστήρες διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο στη διασφάλιση της ομαλής ροής των ανθρώπων μέσα και έξω από το κτίριο και από όροφο σε όροφο. Με αυτό κατά νου, έχουμε αναπτύξει μια σειρά προϊόντων σχεδιασμένα για μία άνετη, αξιόπιστη, ήσυχη και ενεργειακά αποδοτική λειτουργία.

Στην εταιρεία Heben Ανελκυστήρες ειδικευόμαστε στην κατασκευή και την εγκατάσταση μηχανικών και υδραυλικών ανελκυστήρων σε εμπορικούς, οικιακούς και βιομηχανικούς χώρους τόσο σε παλαιά όσο και σε νέα κτίρια.

Πριν, κατά την διάρκεια και μετά την εγκατάσταση του ανελκυστήρα σας, το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας, βρίσκεται στο χώρο σας προκειμένου να ελέγξει ότι το ασανσέρ σας είναι σωστό για τις ανάγκες σας, λειτουργεί άψογα και πως αποδίδει στο μέγιστο βαθμό.

Επιπροσθέτως

Το τμήμα πωλήσεων της εταιρείας εκτός από την παροχή ειδικών τιμών και προτάσεων στις συνεργαζόμενες κατασκευαστικές εταιρείες προσφέρει μία πλήρη σειρά πρόσθετων υπηρεσιών, χωρίς κανένα κόστος, για τους ιδιοκτήτες, διαχειριστές, αρχιτέκτονες, μηχανικούς και γενικούς αναδόχους.